Saimaan Lumous
 

Ripsi- ja kulmapalvelut

Hyvä asiakas, saavuthan ripsipalveluun ilman ripsiväriä, jottei palveluaikaa kulu meikinpoistoon. Wc-tiloissamme löytyy tarvittaessa tarvikkeet silmämeikin poistoon.


Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien kestovärjäys, 30min / 15€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys, 30min / 25€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu, 30min / 15€

Kulmien muotoilu, 10min / 12€

Kestovärjäyksellä saat helposti huolitellun ja siistin lopputuloksen, joka kestää 3-6 viikkoa. Värisävy valitaan aina asiakkaan toiveiden ja oman värin mukaan. Vaihtoehtoina vaaleanruskea, tummanruskea, musta, sinimusta ja harmaa ja näistä käytettävät sekoitukset.  Suuositeltu värjäysväli on noin 6 viikkoa.

Kulmien käsittelyyn sisältyy aina myös muotoilu asiakkaan toiveiden mukaan. 


Ripsien kestotaivutus - Lashlift

75min /  52€

ASIAKKAIDEN SUOSIKKI! Taivutuksessa ripset puhdistetaan ja  taivutetaan ylöspäin muotilla, jonka päällä ripsiä käsitellään taivutusaineilla ja värjätään. Lopputulos on luonnollinen ja näyttävä. Taivutus kestää 8 -12 viikkoa, jonka jälkeen ripset alkavat laskeutua, mutta ovat edelleen aiempaa helpommin käsiteltävissä. Palvelun minimi uusintaväli on 8 viikkoa.  

Kulmien laminointi

60min / 48€

Kulmat harjataan ja käsitellään taivutusaineilla haluttuun, luonnollisen näköiseen muotoon saaden ne näyttämään tuuheilta ja paksummilta. Palvelu sisältää kulmien värjäyksen. Tulos kestää 8-12 viikkoa, jonka jälkeen palvelu on uusittavissa.

Ennen palveluun saapumista suosittelemme tutustumaan hoitoontulo- ja kotihoito-ohjeisiin, jotka löytyvät vasemmalta valikosta.


Ripsenpidennykset


Klassinen ripsenpidennys, 120min / 75€

Volyymiripsenpidennys, 120min /  85€

Pikahuolto, 30min / 30€ Ripsenpidennysten pikahuolto, kun yhdessä tai kahdessa kohdassa on   irronneita tai viallisesti suuntautuvia ripsikuituja.

Huolto 60min / 55€

Huolto 90min / 65€

Huolto 120min / 77€ Suosittelen valitsemaan tämän huollon, jos sinulla on erityisen paljon ripsiä tai siirryt asiakkaaksi toiselta ripsiteknikolta.

Ripsenpidennysten poisto, 30min / 20€  Pidennyskuidut poistetaan manuaalisti erottelemalla tai liiman irroitusaineella. Lopuksi ripsille levitetään kosteuttava hoitovvoide.

 Ripsitesti, 15min / ilmainen


Ripsenpidennyksessä omaan ripseen liimataan ripsikuituja, joilla ripsistä saadaan näyttävät ilman meikkiä. Klassisessa pidennyksessä yhteen ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu, volyymipidennyksessä yhteen ripseen kiinnitetään 2-7 ripsikuidun ”viuhka”.

Ripsenpidennykset ssuunnitellaan aina asiakkaantoiveiden ja oman luonnonripsen ominaisuuksien mukaan. Ihmisellä on 60-160 ripseä silmää kohden, joten samalla tekniikalla ja kuiduilla tehdyn pidennyksen lopputulos on erilainen jokaisella asiakkaalla. Ripsenpidennykset voivat näyttää hyvin luonnollisilta tai näyttäviltä juhlaripsiltä, asiakkaan toiveen mukaan!

Oikein tehdyt ripsenpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä eikä niiden kasvua. Ripsien kasvuaika on noin 3-8 viikkoa.  Kasvuvauhtiin vaikuttavat asiakkaan omat ominaisuudet ja elinympäristö - ja tavat, mistä syystä myös ripsihuoltojen välit vaihtelevat. Ripsihuollossa ripsien kuntoa seurataan, poistetaan lähtemäisillään olevat kuidut ja täytetään kuiduttomat ripset uusilla.

Ennen ripsenpidennyksiä on mahdollista tehdä asiakkaalle ilmainen herkkyystesti, jos epäilee pidennyksissä käytettäville aineille herkistymistä tai allergisoitumista.  Testissä asiakkaalle asetetaan silmänaluslaput ja liimataan 5 kpl ripsikuituja molempiin silmiin, jonka jälkeen seurataan vähintään kolme vuorokautta mahdollisia oireita. On kuitenkin tärkeä muistaa, että kuka tahansa voi herkistyä aineille, oireita voi tulla ripsitestistä huolimatta ensikertalaisella tai jo pidempään pidennyksiä käyttäneelle. 


 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram